Лучанина, який на смерть збив хлопця, посадять на три роки

Лучанина, який на смерть збив хлопця, посадять на три роки

У Луцьку засудили водія автомобіля Ford Fusion, який торік у листопаді на нерегульованому пішохідному переході на смерть збив 18-річного пішохода.

27-річного лучанина позбавили волі на три роки та шість місяців. Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 17 серпня, пише «Суспільне».

У суді обвинувачений лучанин вину визнав повністю, щиро розкаявся та просив суд суворо його не карати. Родичі загиблого хлопця наполягали на суворому покаранні.

Суддя Ігор Ясельський постановив стягнули на користь потерпілих 500 тисяч гривень моральної шкоди. Також на користь двох потерпілих стягнули з обвинуваченого по 8 800 гривень на правову допомогу у справі.

Читайте також: Біля Луцька в аварії загинув велосипедист

Аварія сталася в листопаді торік на вулиці Рівненській в селі Струмівка біля Луцька. 18-річний хлопець переходив дорогу, коли на нього наїхав водій легковика. Алкоголю в крові водія тоді не виявили.

Пішохід загинув на місці події. Згідно з висновком судово-медичної експертизи отримані травми належать до тяжких тілесних ушкоджень.

Оголошений вирок обвинувачений може оскаржити у Волинському апеляційному суді.

Читайте також: Водія, який на смерть збив лучанку, не взяли під варту


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Військова розповіла, як народжувала в Луцьку в перший день війни
Наступна новина «Шеф» із волинської тероборони попросив повістку на ринку
Останні новини
Схожі новини