Лучанка просить допомоги у боротьбі з рідкісним захворюванням

Лучанка просить допомоги у боротьбі з рідкісним захворюванням

Лучанка Валентина Горайчук, у якої лікарі діагностували рідкісне захворювання, просить їй допомогти фінансово на лікування шиї.

Про це вона написала у себе в Facebook.

Лишився тиждень дообстеженя в Луцьку. Ще МРТ, МСКТ і узі шиї. Щоб могти звернутись на Київ вже з обстеженням і результатами. І там прийдеться ще і ще проходити обстеження різну дігностику. І можливо операцію.

В мене є попередній діагноз професора вертебролога зі Львову, пов'язаний з динамічною патологією.(на сторінці) М'язи шиї не слухаються.

Симптоми на сторінці. Хвороба не христоматійна, випадок мабуть одиничний. Я в розпачі. Пишіть якщо хтось щось про таке чув або знає!!! Луцькі лікарі розводять руками або не допомагають і його не підтверджують. Всі хто мене знає дуже багато людей - можуть підтвердити що не видумую і проблеми були ще в школі, в інституті рік немогла ходити, я лежала в лікарнях неодноразово.

Мені стає гірше! Хвороба прогресує. Не знаю чому і спинити важко якщо симптоми посилюються. Я терплю і збираю силу волі в кулак в надії що доїду до Києва і мені пощастить з лікарем або командою. Я за все життя тільки і навчилась що терпіти, чекати і ЛЮБИТИ ЖИТТЯ.

Я не можу зпрогнозувати коли вона дійде до такого стану, що я писати не зможу. Нікому такого не побажаю! Це найгірше - невідомість. Мордуватись, допомога потрібна серйозна, а я навіть не можу її на офіційному рівні просити, як ті в кого є підтверджений страшний діагноз, фотографії перекошеної спини і ціна операції.

Приват 4149 4978 4195 1983 Горайчук Валентина Сергіївна

Контактна особа - мама жінки Вікторія 0634130360


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скандал навколо Facebook: хто і навіщо злив дані 50 мільйонів користувачів
Наступна новина Волинянка Батенкова-Бауман розповіла про перемоги на Паралімпіаді. ФОТО
Останні новини
Схожі новини