Лучанка просить не руйнувати квітник біля будинку

Лучанка просить не руйнувати квітник біля будинку

Лучанка Наталія Мельничук звернулася із проханням відтермінувати знесення квітникової огорожі за адресою Відродження 14/30.

Про це стало відомо під час зустрічі з першим заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Григорієм Недопадом 10 липня.

«Згідно з рішенням виконкому на нашій території вирішили знести квітникову огорожу. Знести її означає знищити працю людей. Мешканці робили цю огорожу, аби квітник захистити від безпритульних псів та маленьких дітей. Квітник аж ніяк не заважає дітям гратися, адже майданчик великий. Мешканці гуртожитку просто збунтували. На мій публічний запит надійшла відповідь, в якій не було конкретики. Зазначили лише, що був анонімний дзвінок у муніципальну варту. Не знаю, як анонімний дзвінок взяли до виконання. Прошу відтермінування хоча б до зимового періоду. Я заберу ті квіти, заберу той паркан, тільки дайте їм доцвісти», – каже лучанка.

Григорій Недопад зазначив, що він напише у департамент муніципальної варти, аби вони зв’язалися з мешканцями, оскільки наявна велика кількість підписів про демонтаж.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Подробиці експедиції з пошуку афганця Ігоря Бєлокурова: велика родина, аналіз ДНК та сльози. ФОТО
Наступна новина Назвали небезпечні на Волині пляжі
Останні новини
Схожі новини