Лучанка тріумфувала на Чемпіонаті Європи, перемігши італійку. ФОТО

Лучанка тріумфувала на Чемпіонаті Європи, перемігши італійку. ФОТО

Лучанка Вікторія Казакова здобула золото Чемпіонату Європи з бойового мистецтва панкратіон, який поєднує в собі елементи боротьби і кулачного бою.

«Місяці інтенсивних тренувань по декілька раз на день, підготовчі збори і змагання, травми, фізичне і моральне виснаження, моменти найбільшого хвилювання перед основними сутичками, коли час нібито зупиняеться і очікування фінального поєдинка стає нестерпним... Всі ці затемнені сторони Чемпіонського золота, роблять усвідомлення та прийняття фінальної перемоги - яскраво сильним, гідним та незабутнім», – пише в Facebook тренер кулубу «Garda» Михайло Савчук. 

«30 травня в Сербському місті Зрєнянін, вихованка нашого клубу Вікторія Казакова виборола почесне звання Чемпіонки Європи з Панкратіону у ваговій категорії +71 кг серед жінок, впевненно перебивши спортсменку з Італії у фінальній сутичці. Гарний старт для Чемпіонату Світу», – повідомив чоловік.

«Клуб «Garda»  висловлює велику подяку за всебічну підтримку команди Олексію Шмігелю, Юрію Онопріюку ("СанСервіс Плюс") , родині Маковських, Вадиму Борецькому(ТОВ «Авто Вест Груп») , Гембі Віктору Михайловичу(мережа "Євродім") та Василю Івановичу Мусі (П.П. "Агро- Экспрес- Сервіс")», – додав він.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина П’ять переваг кофеїну для здоров’я
Наступна новина Водія, який не захотів безплатно везти дітей загиблого волинського бійця, покарають
Останні новини
Схожі новини