Лучанка з унікальним тембром розповіла про враження від «Голосу країни» та плани на майбутнє

Лучанка з унікальним тембром розповіла про враження від «Голосу країни» та плани на майбутнє

Учасниця "Голосу країни-13" Олександра Ройко дала ексклюзивне інтерв'ю про свою участь у проєкті та враження від "сліпих прослуховувань".

Про це пише 1+1.

У третьому ефірі глядачів та тренерів підкорила Олександра Ройко з піснею "Котику сіренький". Раніше дівчина навчалась у київському НАУ на юридичному факультеті, проте захоплювалася музикою. Доленосне знайомство з продюсером та тренером "Голосу країни-13" Іваном Клименком дало поштовх музичній кар'єрі учасниці.

На жаль, початок повномасштабної війни став на заваді омріяному дебюту Олександри. Вона була змушена виїхати до Кракова. Та дівчина не хоче відмовлятися від своєї мрії, і саме тому вирішила взяти участь у європейському сезоні "Голосу країни". В ексклюзивному інтерв'ю Олександра Ройко детальніше розповіла про свої цілі на проєкті та майбутню кар'єру.

- Що відчули, коли зрозуміли, що пройшли далі? Які емоції вас переповнювали?

- Тут смішна історія, бо на сцені кнопок не чути, до того ж я маю поганий зір — тому спочатку навіть не зрозуміла, що хтось із тренерів повернувся. Відчувала це тільки по тому, що зал почав аплодувати. По смужці, яка загорілася перед тренерським кріслом, зрозуміла, що крісло розвернув Ваня.

«Була надзвичайно щаслива і водночас здивована».

- Чи були впевнені в тому, що пройдете «сліпі прослуховування»?

- Розуміла свої переваги: у мене класна пісня і цікавий голос. Проте коли в день зйомок багато сильних учасників не пройшло далі, впевненість зникала. Та я все одно розуміла: буде так, як має бути. Налаштовувала себе, що станеться все якнайкраще, і була готова прийняти будь-який результат.

- Чому ви виконали «Котику сіренький»?

- Колись вже була на «Голосі країни» з українською народною піснею, але до мене ніхто не повернувся. Тому заспівати фольклорну пісню і цього року стало викликом. Та коли почула аранжування, зрозуміла, що ця композиція мені всередині відгукується, а ще у ній зможу «погратися голосом».

- Чому обрали команду Івана Клименка?

- З Іваном Клименком познайомилася незабаром після першої спроби участі в «Голосі країни», коли мені було ще 17 років. Це була перша конференція від лейблу ENKO, після лекції була можливість поставити Вані запитання. Була в черзі остання, чекала десь годину, і вирішила, що мені потрібно відразу співати. Він поділився контактом і сказав, що чекає від мене демку. Раніше не писала пісні, тому слово «демка» було невідомим. З допомогою інтернету розібралася, що ж це таке, прийшла в гуртожиток та записала їх. Це був перший мій такий досвід, але Ваня багато що схвалив. Після того ми почали спілкуватися, кілька разів приходила до них на студію записувати беквокал.

Дуже хотіла в команду саме до Вані, оскільки ми втратили зв'язок після 24 лютого. Для нього моя участь була сюрпризом. Насправді я досі не розумію, чи він впізнав мене, чи йому просто сподобався голос.

- Чого чекаєте від участі в «Голосі країни-13»?

- «Голос країни» для мене — це про велику мрію. Мене дуже дивує активність в соцмережах після мого виступу, це класні нові відчуття. Багато стежу за командою проєкту. Було надзвичайно цінно познайомитися як із Володимиром Завадюком, який поділився багатьма порадами, так із всією командою «Голосу країни». Це чудові люди, з якими було круто поспілкуватися та працювати.

«Я прийшла на «Голос країни», тому що це моя дуже велика дитяча мрія, і для мене було цінно побути в самому проєкті... Найцінніше, що винесла зі своєї участі — це люди, знання, поради і знайомства».

Які плани маєте на майбутню творчість?

- Мрію випустити альбом. Мені хочеться почати не з однієї пісні, а з повноцінного альбому, бо є матеріали, які б хотілося показати. Планую продовжувати писати різні кавери, бо люблю гратися голосом. Попри те, що не маю музичної освіти, це те, що приносить мені задоволення. Хочу насолоджуватися життям, працювати з іншими учасниками, з якими ми познайомилися на «Голосі країни».

«У нас дуже дружній сезон, і багато людей охочі співпрацювати надалі. Думаю, ми будемо підтримувати зв'язок та робити різні колаборації».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У загиблого Героя з Волині народився син
Наступна новина Вчитель трудового навчання з Луцька став на захист України разом із сином
Останні новини
Схожі новини