21-річна лучанка вразила тренерів «Голосу країни-13» своїм співом

21-річна лучанка вразила тренерів «Голосу країни-13» своїм співом

У третьому епізоді «Голосу країни-13» дивувати членів журі прийшла 21-річна Олександра Ройко з Луцька.

Дівчина з унікальним тембром голосу давно мріяла про співочу кар’єру та навіть встигла попрацювати з один з тренерів, продюсером Іваном Клименком, – пише ТСН.

Юна вокалістка познайомилася з музикантом ще до повномасштабної війни - Олександра підійшла до Івана на одній з конференцій та здивувала його своїм вокалом. Продюсер одразу побачив у студентки гарний потенціал та запропонував записати декілька партій у якості бек-вокалістки, однак після цього їхня співпраця стала на паузу.

На сцені «Голосу країни-13» Олександра виконала українську колискову «Котику сіренький» і з перших секунд розвернула крісло Клименка. Слідом за продюсером своє «Так» дівчині сказала Надя Дорофєєва. Не встигла натиснути кнопку Юлія Саніна та пожалкувала, що не спробувала забрати співачку в свою команду.

Особливий голос дівчини викликав неабияку цікавість у тренерів, тож вони запропонували їй виконати по одному куплету з їхніх пісень. Олександра приголомшила своєю вокальною імпровізацією, поєднавши в одній композиції «Прірву» Юліє Саніної, «Дежавю» Артема Пивоварова та «Вотсап» Наді Дорофєєвої. Тренери були в приємному шоці від такого талановитого каверу на їхні треки.

Після такого перформансу дівчина мала обрати, з ким з тренерів вона продовжить свій шлях на проєкті. Свій вибір Олександра зупинила на команді Івана Клименка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув 23-річний волинянин Назарій Шумік
Наступна новина Півтора року вважався зниклим безвісти: у боях за Миколаївщину загинув Герой з Волині
Останні новини
Схожі новини