Луценко оскаржить звільнення Саакашвілі, а «плівки Курченко» передасть ФБР

Луценко оскаржить звільнення Саакашвілі, а «плівки Курченко» передасть ФБР

Голова Генеральної прокуратури України Юрій Луценко заявив, що його відомство оскаржить рішення суду про звільнення Михайла Саакавшили.

Крім того, Луценко пообіцяв передати Західним партнерам плівки, на яких нібито люди Саакашвілі домовляються про фінансову підтримку з боку олігарха Сергія Курченка, заявив голова ГПУ в ефірі каналу ICTV.

«Усі докази ми передали в суд, проте суддя його відпускає. Я утримаюся від емоцій і ми будемо подавати апеляцію», - заявив Луценко.

Він наполягає, що так звані "плівки Курченка", в яких йдеться про передачу сотень тисяч доларів на політичну діяльність Саакашвілі в Україні, є справжніми.

«Ми готові залучити іноземних експертів з ФБР чи Скотланд-Ярду для того, щоб вони разом з нашими експертами перевірили справжність цих плівок. І я впевнений, що це можна і потрібно буде зробити», - сказав він.

Нагадаємо, що Печерський суд Києва відмовив Генеральній прокуратурі України в арешті Михайла Саакашвілі і звільнив його в залі суду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку зловили школяра, який намагався вкрасти алкоголь
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 12 грудня
Останні новини
Схожі новини