Луценко заявив, що йде з політики, і повідомив, чим буде займатися

Луценко заявив, що йде з політики, і повідомив, чим буде займатися
Юрій Луценко

Колишній генпрокурор Юрій Луценко вирішив закінчити політичну кар'єру. У майбутньому планує займатися фондом підтримки української книги.

Юрій Луценко в ефірі «Право на владу» розповів, що він буде читати, пропагувати читання і допомагати тим, хто пише «розумні книжки», повідомляє 24 канал.

Щодо його дружини Ірини Луценко, то вона після певної медичної реабілітації буде займатися тим, чим займалася до депутатства, – своїм невеликим сімейним бізнесом.

Зауважимо, що народна обраниця Ірина Луценко від фракції «Європейська солідарність» Ірина Луценко вирішила скласти свої повноваження в парламенті. Причиною вона назвала поганий стан здоров'я, який не дозволяє їй працювати на повну силу.

Луценко також спростував чутки про те, що він з сім'єю збирається покинути Україну. За його словами, він і далі буде жити в селищі Стоянка Київської області разом з дружиною, молодшим сином Віталієм, собакою і котом.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин передумав будуватися і купив готове житло. Він розповів, чому це вигідно
Наступна новина Зеленський призначив начальника СБУ на Волині
Останні новини
Схожі новини