Луцьк – напередодні Дня святого Валентина. ВІДЕО

Луцьк – напередодні Дня святого Валентина. ВІДЕО
У квіткових крамницях підготували особливі букети. Скріншот із відео

У Луцьку – останні приготування до Дня святого Валентина. Зокрема вітрини крамниць та закладів харчування всіляко прикрашені яскравими барвами. Заклади торгівлі підготували святкові акції.

Про це – у сюжеті Сфери-ТВ.

В одній із мережевих кав’ярень активно готуються до цього дня. Адміністратор Дарина розповідає, що щороку на день закоханих у їхньому закладі зали повні. 

«Готуємося обов’язково. В нас буде розігруватися в Інстаграм вечеря на двох. Також буде лате полуничне і сердечко мусове», – зазначила адміністратор кав’ярні Дарина.

Активно до цього дня готуються і квіткові крамниці. До прикладу, підготували особливі букети квітів. 

«Стараємося, щоб валентинки були в букетах. Хочеться, щоб букети були пишніші, об’ємніші. Зазвичай вибирають червоні троянди», – розповів продавець квітів Олександр.

А лучанин Тарас каже, що займається не лише продажем, а й вирощуванням квітів. І букети чоловік складає сам, бо за освітою флорист. Вважає, що у кожну композицію потрібно вкладати душу.

Лучани вже  теж у передчутті свята. Хоча здебільшого вважають, що подарунки  та сюрпризи коханим потрібно робити щодня. 
 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Супрун дозволили повернутися до виконання своїх обов’язків
Наступна новина У Луцьку хочуть встановити пам'ятну дошку сотникові УПА
Останні новини
Схожі новини