Луцьк передав ще один позашляховик для потреб захисників на Херсонщину

Луцьк передав ще один позашляховик для потреб захисників на Херсонщину

Сьогодні, 10 червня, чергове авто Mitsubishi L 200 передано для потреб військових підрозділів ЗСУ. Це один із тринадцяти нових позашляховиків, які були придбані за кошти бюджету Луцької громади і зараз передаються військовим частинам згідно із запитами.

Автомобіль отримала в/ч А 4100, яка протягом двох років виконує бойові завдання на херсонському напрямку. Представникам цього підрозділу позашляховик передав радник Луцького міського голови з питань роботи з ветеранами Тарас Сасовський, повідомили у мерії. 

За словами представників частини, новий пікап відповідає усім заявленим характеристикам, що мають особливе значення у бойових умовах. Під час проведення операцій він буде використовуватися для підвезення боєкомплекту, доставлення на позиції особового складу та при евакуації.

Також сьогодні для потреб в/ч А 4548 передано два супутникові модеми Starlink, тепловізійний монекуляр AGM Taipan, тепловізійний приціл Senopex dota 5.

Крім того, для цієї військової частини передано 12 автомобільних акумуляторів та 4 автомобільні шини, які придбані за кошти, зібрані під час благодійних проєктів, організованих закладами культури нашої громади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За місяць набрали, як за останні півроку, – нардеп Костенко про темпи мобілізації в Україні
Наступна новина На Волині виготовляють дрони-камікадзе
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні