Луцьк попрощався з Героями Олексієм Мельничуком і Віталієм Котельніковим

Луцьк попрощався з Героями Олексієм Мельничуком і Віталієм Котельніковим

У Луцьку небо плаче за загиблими Героями Олексієм Мельничуком та Віталієм Котельніковим. Сьогодні, 18 вересня, у Свято-Троїцькому кафедральному соборі відбувся чин похорону бійців, які загинули 10 вересня під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Мале Веселе Харківської області.

Про це повідомляють у Луцькій міській раді.

Провести Героїв в останню дорогу прийшли Луцький міський голова Ігор Поліщук, його заступниця Ірина Чебелюк, секретар міської ради Юрій Безпятко, побратими військовослужбовців, а також сотні лучан.

Поховали загиблих військовослужбовців на Алеї почесних поховань міського кладовища у с. Гаразджа.

Олексій Анатолійович Мельничук  народився був призваний на військову службу за мобiлiзацiєю, проходив службу у складі військової частини на посаді стрільця стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону. 

Віталій Олександрович Котельніков  був призваний на військову службу за мобілізацією, проходив службу у складі військової частини на посаді стрільця стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону.

Читайте також: За Україну загинув житель Любомля Руслан Курамшин


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За Україну загинув житель Любомля Руслан Курамшин
Наступна новина Волинянка продає квіти й перераховує гроші на армію
Останні новини
Схожі новини