На війні загинули троє жителів Луцької громади

На війні загинули троє жителів Луцької громади

На війні загинули ще троє жителів Луцької громади:  Олексій Мельничук, Віталій Котельніков, Юрій Сапожник.

Про це повідомляє Луцький міський голова Ігор Поліщук.

42-річний лучанин Олексій Анатолійович Мельничук був призваний на військову службу по мобiлiзацiї 27 лютого, проходив службу у складі військової частини на посаді стрільця стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону.

Боєць загинув 10 вересня під час виконання бойового завдання з захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Мале Веселе Харківського району Харківської області.

53-річний лучанин Віталій Олександрович Котельніков 27 лютого був призваний на військову службу по мобілізації, проходив службу у складі військової частини на посаді стрільця стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону.

Загинув 10 вересня, у день свого народження, під час виконання бойового завдання з захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Мале Веселе Харківського району Харківської областi.

42-річний лучанин Юрій Михайлович Сапожник 10 березня був призваний на військову службу по мобiлiзацiї до складу вiйськової частини, де проходив військову службу на посаді стрільця-зенітника зенітно-ракетного взводу зенітно-ракетної батареї.

Старший солдат Юрій Сапожник загинув 13 вересня під час виконання бойового завдання з захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Опитне Покровського району Донецької області.

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним і близьким полеглих Героїв…

Читайте також: За Україну загинув волинянин Богдан Щербик


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинській теробороні служить боєць із колоритним псевдо
Наступна новина ОККО дала 300 літрів пального для перевезення загиблих військових на Волинь
Останні новини
Схожі новини