Луцьк попрощався з Героєм Романом Грицюком. ФОТО

Луцьк попрощався з Героєм Романом Грицюком. ФОТО

Жителі міської територіальної громади провели в останню дорогу ще одного полеглого на війні захисника України. У Свято-Троїцькому кафедральному соборі відспівали лучанина Романа Грицюка.

Про це повідомляють у Луцькій міській раді.

Романа Грицюка призвали на військову службу по мобілізації 6 березня 2022 року, він загинув 13 листопада під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Павлівка Донецької області.

До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із духовенством, родинами, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучилися Луцький міський голова Ігор Поліщук, заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт.

«Батьки народжують дітей і прищеплюють їм любов до рідної землі. Таким був сьогодні, на жаль, покійний воїн Роман. Оцю свою любов він показав, коли віддав своє життя, щоби захистити всіх нас... Робімо все для того, щоб вшанувати велич подвигу наших воїнів, їхню жертву та їхню славу. Ми кажемо, що герої не вмирають. І це правда. Герої ніколи не помруть, бо завжди житимуть у наших серцях, а їхні імена будуть написані золотими літерами на скрижалях історії,» – сказав у скорботній промові декан Свято-Троїцького кафедрального собору протоієрей Микола Нецькар.

По завершенню богослужіння домовину з тілом Героя під звуки дзвонів і солдатської сурми пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала державний гімн.

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять, честь та шана Герою!

Читайте також: Війна забрала життя ще одного Героя з Волині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Успокойся. Не психуй». До волинського хлопчика приїхали з Офісу президента
Наступна новина У Луцьку відбулися пам’ятні заходи до Дня гідності та свободи. ФОТО
Останні новини
Схожі новини