«Успокойся. Не психуй». До волинського хлопчика приїхали з Офісу президента

«Успокойся. Не психуй». До волинського хлопчика приїхали з Офісу президента

У 3-річного Назара Будка з Волині, який став популярним завдяки своїй фразі «Не психуй!», побував у гостях заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

Про це Тимошенко написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Під час робочої поїздки на Волинь заїхали до родини Назара Будко», – написав Тимошенко. Назар зі старшим братом чекають тата з фронту. Батько служить у 14-й бригаді. Відео, яке стало вірусним у мережі, записували саме для батька. «Від нього він і навчився так говорити, бо влітку тато Назара отримав поранення і коли перебував вдома, то заспокоював дружину», – пише Тимошенко.

«Нічо! Помиєм! Не плач, успокойся, не псіхуй!» Десь під таким гаслом ми і працюємо, весь час, зачищаючи нашу землю від окупантів! Дякую Назару та батькам за емоції та тверезу оцінку ситуації!», – зауважив заступник керівника ОП.

Нагадаємо, відео з хештегом #Не психуй! заполонило інтернет. А почалося все з трирічного хлопчика з Волині. Ролик, де він розсипав борошно, а потім почав заспокоювати маму, поширила в тік-тоці подруга родини.

Читайте також: Луцький художник намалював у Берліні мурал про цінності демократії


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку затримали чоловіків за торгівлю наркотиками
Наступна новина Луцьк попрощався з Героєм Романом Грицюком. ФОТО
Останні новини
Схожі новини