Луцьк – у «помаранчевій» зоні. Чи підуть учні до шкіл 1 вересня

Луцьк – у «помаранчевій» зоні. Чи підуть учні до шкіл 1 вересня

Із 1 вересня в усіх закладах освіти у Луцьку розпочнеться новий навчальний рік.

Про це йшлося 28 серпня під час позачергового засідання сесії Луцької міської ради, передає ІА «Волинські новини»

Як пояснив керівник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк, у Луцьку працюють дошкільні навчальні заклади, однак, відповідно до попереднього рішення міської ради від 23 травня, традиційна робота шкіл, училищ і вишів поки не передбачена.

«Пропонуємо внести зміни до рішення міської ради, прийнятого раніше, і з 1 вересня дозволити відвідування закладів освіти її здобувачами з дотриманням вимог постанови Головного санітарного лікаря України від 30 липня 2020 року №42 Про затвердження тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19», – зазначив Юрій Кирилюк.

На запитання депутатів, чи буде можливим відвідування шкіл учнями, училищ і вишів студентами, адже Луцьк вчергове віднесли до помаранчевої зони епідеміологічної загрози через поширення коронавірусу, Юрій Кирилюк зазначив, що в помаранчевій зоні дозволена робота всіх навчальних закладів; діяльність закладів освіти обмежується лише в разі потрапляння населеного пункту до червоної зони.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вихователь дитсадка під Луцьком інфікувався коронавірусом
Наступна новина У Луцьку біля ринку загубилась дитина: розшукують батьків
Останні новини
Схожі новини