Луцьк – у ТОП-5 українських міст, де міськради витратили найбільше на святкування Нового року

Луцьк – у ТОП-5 українських міст, де міськради витратили найбільше на святкування Нового року
Фото - із сайту Луцької міської ради

Луцьк – на п’ятому місці серед міст України за витратами міських рад на святкування Нового року. Загалом в обласному центрі Волині на ці потреби спрямували 1,08 мільйона гривень.

Про це стало відомо із матеріалу Аріни Крапки на сайті руху ЧЕСНО.

За її інформацією, у Луцькій міській раді передбачили на новорічні свята понад 1 млн гривень, з яких 276 тис. планують витратити на проведення новорічних та різдвяних заходів у місті.

«Ще одна важлива стаття витрат – 243 тис. гривень – на подарунки дітям атовців, різних вразливих груп та пільгових категорій», – йдеться у матеріалі.

Окрім того, зазначається, закупівля іграшок та гірлянд обійшлася міському бюджету приблизно у 200 тис. гривень.

«Ще одна стаття витрат – вітальні листівки та сувеніри від мера Ігоря Поліщука для дітей та представників громадських і релігійних організацій, що братимуть участь у новорічно-різдвяному віншуванні», – пише Аріна Крапка.

Якщо порахувати, скільки пішло грошей у Луцьку в розрахунку на одного мешканця, то це 4,9 грн, тоді як у місті Буча цей показник становить 108 грн.

За витратами міськрад на святкування Луцьк випереджають Маріуполь (12,3 млн грн), Дніпро (5 млн грн), Буча (3,97 млн грн) та Суми (1,52 млн грн).

Нагадаємо, триває голосування за найкрасивішу ялинку України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ченці монастиря у Жидичині, які возили медиків на роботу, претендують на премію «Ті, що вражають»
Наступна новина Україна закупить китайську вакцину від коронавірусу, – Степанов
Останні новини
Схожі новини