Луцьк європейський? Вандали понищили дитячий майданчик. ФОТО

Луцьк європейський? Вандали понищили дитячий майданчик. ФОТО

У Луцьку хулігани «похазяйнвали» на дитячому майданчику в районі вулиці Дубнівської.

«Ми всі хочемо жити, як європейці і при цьому нищимо майно, яке так тяжко дається. Хочу звернутися до мешканців району Дубнівська. Перед тим як жалітися, що у нас немає футбольного поля, дитячого майданчику, навчіться самі та навчіть своїх дітей цінувати те що є», – пише в Facebook атовець Олег Кобилинський.

«Не так давно ми відкрили дитячий майданчик на перехресті Говорова - Балакірєва, мешканці постійно оновлюють його, прибирають шукають можливості розширення, а хтось просто приходить і намагається знищити. Не дочекаєтеся - ми все відновимо, поремонтуємо і надіюся, що все більше людей буде долучатися до розширення дитячого - спортивного майданчику в нашому районі», – висловився чоловік.

«Єдине, що хочу попросити у чиновників та представників міської влади так це, щоб допомогти провести нарешті нам освітлення. Оскільки другий рік відповіді, що робиться проектно-кошторисна документація вже набридли», – додав Олег Кобилинський.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині
Наступна новина Володимир Бондар обговорив вплив змін клімату на лісове господарство з колегами зі Словенії
Останні новини
Схожі новини