ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині

ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині

Минулий тиждень волинські ЗМІ провели у доволі активному режимі. Попри наближення сезону відпусток життя у місті вирує і тішить читачів цікавими темами.

Отже, регіональні ЗМІ продовжують подавати найсвіжіші та найгарячіші новини. А це неабияк позначається на рівні кожного видання у рейтингу найбільш популярних електронних ЗМІ Волині.

Цього тижня у ТОП-10 не відбулось кардинальних змін, а втім, окремі видання помінялись місцями і продемонстрували непогані показники.

Минулого тижня на Волині усі готувалися до свята останнього дзвоника, який пролунав у школах в п’ятницю, 25 травня.

Також багатьох волинян вразила новина про те, що головний холостяк країни Рожден Анусі у відомому шоу обрав собі у наречені лучанку Іванку Гончарук.

Разом з тим, великий інтерес серед читачів викликало інтерв’ю з головним патрульним поліцейським Волині – Олександром Вовченком. Він, до слова, розповів про упереджене ставлення до патрульних, проблему євроблях, доцільність легалізації зброї та про мітки, які лишають грабіжники на дверях обійсть перед пограбуванням.

Окрім цього, у Луцьку на минулому тижні сталась масштабна пожежа у будинку на вулиці Стрілецькій, а в селі Гаразджа трапилась жахлива ДТП з жертвами.

Перший продовжує аналізувати рейтинг регіональних інтернет-видань за даними сайту «Bigmir)net». Тож, виключаючи з переліку всеукраїнські ЗМІ, вдалось зібрати дані та визначити ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань з волинською «пропискою».

Отож, згідно минулотижневих даних, найбільш популярними інтернет-виданнями на Волині є ВолиньPost, ІА «Волинські новини», Волинь24, Район.in.ua, та Перший канал соціальних новин.

Враховуючи обсяг щоденної відвідуваності кожного сайту, минулого тижня деяким інтернет-виданням вдалось просунутись вперед, а декому – поступитись своїм місцем. Відтак, підбиваючи підсумки тижня за загальними хостами волинських ЗМІ, сформувалась така картина:


1. ВолиньPost

Почесне перше місце цього тижня знову посіло видання ВолиньPost. Варто зауважити, що за тиждень щоденна відвідуваність сайту зросла більше як на 2 000 хостів. Зокрема, в середньому кожного дня сайт відвідувало 38 998 читачів. Середня глибина відвідуваності сайту з урахуванням регіональних та всеукраїнських заходів – 15.45%


2. ІА «Волинські Новини»

Другу сходинку у ТОП-10 найпопулярніших регіональних інтернет-видань цього тижня знову посіло Інформаційне агентство Волинські Новини. Так, щоденна відвідуваність сайту впала майже на 4 тисячі. Зокрема, за даними «Bigmir)net» інтернет-видання щодня читає в середньому 32 879  осіб. Також дещо впала і глибина переглядів, яка нині становить 16.83%


3. Волинь24

На третє місце цього тижня піднялося інтернет-видання Волинь24, яке у попередньому рейтингу посідало четверту сходинку. За останній тиждень сайт дещо наростив відвідуваність – майже на 3 тисячі в день. Отож, минулого тижня видання щодня читало в середньому 23 060 осіб. Однак, дещо знизилась глибина переглядів сайту - 18.32%


4. Район.in.ua

А от мережа локальних сайтів Район.in.ua повернулась на четверте місце рейтингу найпопулярніших регіональних інтернет-видань Волині. Кілька тижнів поспіль це видання трималось у трійці лідерів. Та зрештою відвідуваність впала майже на 1000 читачів. Зокрема, за даними «Bigmir)net», щодня мережу локальних сайтів відвідує 21 922 осіб. Натомість глибина відвідуваності сайту з урахуванням регіональних та всеукраїнських заходів тримається приблизно на одному й тому ж рівні – 18.97%.


5. Перший канал соціальних новин

П’ятірку лідерів найбільш читабельних видань Волині, як і у попередні тижні, закриває Перший канал соціальних новин. За минулий тиждень, відвідуваність сайту впала майже на 1000 читачів і становила щодня в середньому 11 675 осіб. Водночас, глибина відвідуваності сайту з врахуванням регіональних та всеукраїнських заходів наразі є найвищою серед учасників ТОП-10 найбільш популярних видань Волині і становить 22.34%.


6. Конкурент

А от ІА «Конкурент» цього тижня піднялося ще на одну сходинку і посіло шосте місце у рейтингу найбільш популярних інтернет-видань Волині, посунувши на сьому позицію видання «Під прицілом». Так, відвідуваність сайту дещо зменшилась і щодня в середньому становила 9171 читач. Попри це, глибина відвідуваності тримається на рівні 17.07%.


7. Під прицілом

На сьому позицію в ТОП-10 цього тижня опустилось видання «Під прицілом», яке втратило майже 2000 щоденних відвідувачів. Тож, згідно статистики, щодня видання читає в середньому 8533 читачі. Разом з тим, варто відзначити, що зросла глибина відвідуваності сайту з врахуванням регіональних та всеукраїнських заходів, яка становить 16.53 %.


8. Буг

Восьме місце у рейтингу найпопулярніших інтернет-видань Волині кілька тижнів поспіль посідає інтернет-видання «Буг». Відвідуваність сайту за минулий тиждень впала майже на півтори тисячі. Так, в середньому щодоби сайт читає 7109 осіб. Натомість дещо зросла глибина відвідуваності – понад 18 %.


9.Таблоїд Волині

Дев’яту сходинку в рейтингу незмінно посідає видання Таблоїд Волині. Попри те, що середньодобова відвідуваність сайту впала майже на 1000 хостів, видання зуміло втримати свою позицію в рейтингу ТОП-10. Так, середньодобовий показник відвідуваності сайту становить 6842. Окрім цього, варто зауважити, що зросла глибина відвідуваності сайту з врахуванням регіональних та всеукраїнських заходів і становить понад 19%.


10. Волинська правда

І закриває рейтинг найбільш читабельних регіональних ЗМІ – інтернет-видання «Волинська правда». Сайт відвідує щодня в середньому 4926 осіб. Також варто зазначити, що видання показує один з найвищих показників глибини відвідуваності. Однак, минулого тижня він дещо впав і становив 21.72 %

Також непогані темпи демонструють такі регіональні інформаційні сайти, як Кордон, Волинь.Online, Волинська служба новин та ВолиньUA.

За кількістю регіональних хостів (ІР-адреса мережі, яка видається провайдером або регіональним інтернет-реєстратором) ми визначили ТОП-10 волинських видань, які щодня потрапляють на першу сторінку «Рейтингу по групі ЗМІ та періодика» в області, а, себто, є найбільш популярними саме серед волинських інтернет-користувачів.

Окрім цього, на сайті видання Перший в окремому рейтингу ЗМІ триває голосування за найбільш улюблені інтернет-видання.

Інформація збиралась протягом останніх 7 днів тижня з урахуванням не лише щоденних хостів у робочі дні, а й у вихідні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 9 трав, які можуть покращити травлення
Наступна новина Луцьк європейський? Вандали понищили дитячий майданчик. ФОТО
Останні новини
Схожі новини