Луцьк зустрів гостей «Поліського літа з фольклором». ФОТО

Луцьк зустрів гостей «Поліського літа з фольклором». ФОТО

У Луцькраді привітали гостей, творчі колективи з Єгипту, Індії, Італії, Литви, Мексики, Туреччини та Франції, які братимуть участь у п’ятнадцятому міжнародному фестивалі «Поліське літо з фольклором», що розпочнеться сьогодні, 22 серпня, ввечері.

Офіційна зустріч з представниками іноземних творчих делегацій відбулася у середу, 22 серпня, – пише Район.Луцьк.

В. о. міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що у Луцьку завжди раді приймати гостей. Особливо приємно, зазначив секретар міськради, коли приїжджають творчі люди, аби презентувати свої вміння та майстерність.

Представники влади міста висловили задоволення від того, що до обласного центру Волині приїхали делегації багатьох країн світу, адже кожна з них має свої особливості.

Закордонним гостям побажали отримати тільки найкращі враження від Луцька, Волині, побажали показати якнайкраще свою творчість, подивитися на інші колективи та привезти хороші враження від фестивалю додому.

На завершення гості отримали сувеніри з нагоди перебування в Луцьку. Натомість творчі колективи також подарували свої традиційні подарунки представникам міської влади.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Людина Часу – Юрій Войнаровський: про «Поліське літо», шансон, концерти Винника і фаст-фуд у замку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У День Незалежності ПриватБанк обслуговуватиме волинян у режимі 24/7
Наступна новина Учасники «Замку Любарта» кинули виклик тренерам проекту БудуйТіло. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини