Луцька агенція PaRtyzan відгуляла Новий рік в піжамах і на матраці

Луцька агенція PaRtyzan відгуляла Новий рік в піжамах і на матраці

Колектив креативної агенції PaRtyzan влаштував новорічний корпоратив у власному офісі, організувавши оригінальну піжамну вечірку.

Як відомо, офіс агеції – не просто кімнати з робочими столами, а цілий івент-простір PaRtyzan HUB – місце, яке вже отримало репутацію одного з найкреативніших у місті.

(До речі, якщо перейдете за цим посиланням – побачите багато фото і прочитаєте цікавий тест про новий офіс агенції PaRtyzan).

«Після інвестованих у цей проект зусиль та ресурсів було б дивно шукати інше місце для новорічного корпоративу. А формат піжамної вечірки вибрали для того, щоб колектив з п’ятнадцятьох людей відчув тісніший зв'язок та ще раз переконався, що наша компанія – це велика сім'я» - пояснює ідею директор з маркетингу агенції Микола Жичук.

«Можливо, спрацював і той факт, що ми активно співпрацюємо з  брендом Via Vey - виробником піжам :)» - додає він.

На святі «партизани» влаштували гру в «таємного Санту»: кожен готував подарунок випадковому колезі, який мав відгадати свого «Санту».

«Наш івент-простір обладнаний професійною акустикою та сценою, тож подію супроводжувала музика, а на сцені ми розмістили справжній величезний матрац. Спочатку на ньому фотографувалися, а потім і танцювали))» - розповів Микола Жичук.

Фото Романа Домбровського


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин Роман Іванюк заспівав різдвяний хіт з «Міцного горішка»
Наступна новина Порошенко замість Зеленського: два канали «помстилися» за торішній вчинок «1+1»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні