Луцька броварня оголосила фотоконкурс

Луцька броварня оголосила фотоконкурс

14 грудня у броварні «Карабас Барабас» святкуватимуть шосту річницю. Так, заклад дарує 600 бокалів пива тим, хто візьме участь у конкурсах, один з них – фотоквест.

Вже шість років у Луцьку працює броварня «КарабасБарабас». Цього року відсвяткувати день народження вирішили оригінально – роздавши подарунки відвідувачам. Так, вечірка з нагоди свята запланована на 14 грудня, однак до 12 числа можна взяти участь у різних іграх.

Так, для тих, хто любить заклад, пропонують сформувати команди й спробувати свої сили у фотоквесті. В закладі підготували десять завдань. Команда, яка виконає усі – гарантовано отримає подарунок. Окрім того, буде визначений переможець, а також відзначатимуть найкраще фото у кожній з номінацій.

Для виконання завдання потрібно зробити світлину, викласти її у Фейсбуці, чи Інстаграмі та відмітити броварню. В дописі зазначити, який номер з квесту виконано та поставити святковий хештег #KarabasBreweryBirthday.

Завдання:

1. Найоригінальніше місце для доставки 

2. Найбільша компанія в «Карабасі Барабасі»

3. Найоригінальніший спосіб випити пива

4. Найдивніше фото в дзеркалі «Карабасу Барабасу» на Молоді,14а

5. Фото (флетлей) з улюбленим пивом та закускою на Волі, 48

6. Найоригінальніше фото з логотипом/вивіскою/пивом «Карабаса Барабаса»

7. Шалені карабасівські танці (до участі допускаються, як фото, так і невеличкі відео. Фото можуть бути зроблені не на вечірках, але у будь-якому з закладів Карабасу, або на фоні входу. Вуличні та групові танці - вітаються)

8. «Разом назавжди» - фото найзгуртованішої компанії (робіть фігури з тіл, цікаві композиції одне з одним, смакування пива, підтримка – головне, аби під час фотографування у нашому Карабасі ніхто не постраждав)

9. Любов і Карабас. Знайшли свою долю в закладі? Тоді зробіть романтичну світлину і розкажіть свою історію у дописі.

10. Твоє обличчя, коли дізнався, що в меню Карабаса є десерти.

У броварні зазначають, що для тих, хто придумає, реалізує та вистачить фото, або відео з флеш-мобу на одну з тем теж підготували гарантовані подарунки.

Участь беруть лише повнолітні особи. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На виборах ректора СНУ буде лише один кандидат
Наступна новина Що робити, якщо вам надають неякісні компослуги
Останні новини
Схожі новини