Луцька броварня запрошує приємно провести вечір понеділка

Луцька броварня запрошує приємно провести вечір понеділка

Традиційно вважається, що відпочивати потрібно у кінці робочого тижня. Натомість броварня «Карабас Барабас» спростовує цю теорію.

У броварні «Карабас Барабас» варять справжнє, крафтове пиво. До складу входять лише натуральні інгредієнти, однак тут багато експериментують.
Так, шукаючи рецепти до кожного виду, ретельно підбирають хміль та інші складники.

Наприклад, для медового пива використовують натуральний мед, а також часто варять «фруктові» напої. Зокрема зараз справжні шанувальники пива можуть оцінити новинку – Wild Berry ІРА з чорницею та ожиною. Гіркий присмак та ягідний аромат точно запам'ятається гурманам.

Наразі діє три заклади «Карабас Барабас», де можна скуштувати авторське пиво. А щопонеділка тут пропонують вигідну акцію – пиво за півціни. Сьогодні, 21 жовтня, пропозиція діє на світле пиво. Це один з найулюбленіших напоїв, особливу в теплу пору. Адже пиво доволі легке й смакує під різні страви.

Тож усі, хто завітає у «Карабас Барабас» з 18 до 22 години має змогу відпочити з друзями та зекономити.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ресторан, екостежка, рекреаційні зони. Волинські лісівники заробляють не лише на деревині
Наступна новина «Щоб люди бачили». У Луцькому пологовому вперше провели День відкритих дверей
Останні новини
Схожі новини