Луцька компанія ideil «оживила» книгу Макса Кідрука

Луцька компанія ideil «оживила» книгу Макса Кідрука

Луцька компанія ideil розробила додаток для книги письменника Макса Кідрука «Доки світло не згасне назавжди». Окрім довідкової інформації про книгу і автора, додаток «вміє» оживляти обкладинку книги, зчитувати окремі її символи і навіть дає можливість поспілкуватися з героєм книги.  

Про це повідомили у компанії ideil.

Додаток дає можливість з допомогою технології доповненої реальності (AR)  «зчитувати» малюнки і символи, розміщені у книзі. Така технологія «оживляє» обкладинку, а також дає можливість читачеві отримувати додаткову інформацію про сюжет книги, описані автором локації тощо. 

Окрім того, додаток має чат-бота, який дає можливість поспілкуватися з одним з героїв книги. 

«Напевно, найоригінальнішою фішкою в мобільному додатку до роману «Доки світло не згасне назавжди» буде можливість поспілкуватися з одним із героїв книги. Посилання у тексті вестиме на чат із добре знайомим для моїх постійних читачів персонажем, доля якого - принаймні мені хочеться в це вірити - багатьом із вас не дає спокою» – написав Макс Кідрук у Фейсбуці.

«Роман надасть відповіді на частину запитань, решту ви зможете поставити героєві особисто: де ти?.. що ти відчуваєш?.. що відбувається довкола тебе?.. І він не просто відповість, а навіть - якщо дуже попросите - покаже вам відео. І якщо це не круто, тоді я, бляха, не знаю, що таке круто взагалі!» - каже  Макс Кідрук. 

«Компанія ideil погодилася на досить суттєву знижку для нас, адже для них це перший подібний проект і їм цікаво створити, фактично, цілу нову нішу на ринку для себе», – говорив два місяці тому в одному з інтерв’ю Макс Кідрук.  

Як зазначають у компанії ideil, додаток уже можна скачати з Google Play і App Store.

Посилання для скачування додатку з Google Play

Посилання для скакчування додатку з App Store

Використовувати його можливо тільки разом з книгою Макса Кідрука «Доки світло не згасне назавжди». До речі, у вівторок, 10 вересня книгу уже можна буде купити у книгарні Волинської обласної друкарні (проспет Волі, 27)

До речі, у жовтні Макс Кідрук презентуватиме свій новий роман у Луцьку, в рамках фестивалю Фронтера.  

Довідково. Ось як розповідає про книгу сам автор: «Це така собі суміш драматичної історії і фантастики. Ця фантастика матиме під собою дуже жорстке наукове підґрунтя. Це історія про двох сестер – Руту та Індію, які, попри незвичні імена, живуть досить буденним життям, але все руйнує загибель нареченого Індії . Сестри сваряться між собою і, несподівано, молодша, Рута, виявляє, що у яскравих снах, які їй сняться ще з дитинства, вона може певним чином впливати на реальність. Рута хоче дещо змінити через свої сни, але з кожною такою зміною сни стають все більш темними, похмурими. Дівчина намагається допомогти своїй сестрі, але й боїться, тому що кожен наступний сон стає все темнішим. Звідси й назва – «Доки світло не згасне назавжди».

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Я б не ворушив це «г», але мама переживає», – ресторатор Хорзов прокоментував «наїзд» на нього
Наступна новина Восени може з'явитися монета номіналом 5 гривень, - Нацбанк
Останні новини
Схожі новини