Луцька компанія «Атлант плюс» відзначає десятирічний ювілей

Луцька компанія «Атлант плюс» відзначає десятирічний ювілей

Луцька компанія з виробництва та монтажу металопластикових і алюмінієвих конструкцій «Атлант плюс» візначає 10-річний ювілей. 

Колектив Першого вітає усіх працівників компанії з цією визначною датою. Бажаємо усьому колективу «Атлант плюс» міцного здоров’я, радісного настрою, добробуту, успіхів, оптимізму, впевненості у майбутньому, натхнення в щоденній праці, реалізації творчих планів та нових здобутків, блискучих ідей, та реальних можливостей для їхнього втілення! 

Хай Вам щастить на нелегкому й почесному професійному шляху! 

 

З нагоди Дня Народження нашої Компанії!!! Вітаємо та зичимо злагодженості в роботі, в усіх справах нехай Вас чекає перемога та процвітання, чудових ідей та досягнення нових висот!!! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ АТЛАНТ ПЛЮС!!! 🎉🎁🎀❤️💝🌺🌷🏵️🌼🌷🥀🌹🌹🌹🎉🎉🎉 #8ЛЮТОГО #ATLANTPLUS #happy #birthday #12РОКІВРАЗОМ #ПРИВІТАННЯ #ВІДКОЛЕКТИВУ #ВІТАЄМО #УРАААА #металопластикові #алюмінієві #конструкції #скляніогорожі #навіснівентильованіфасади #гаражніворота

Posted by Атлант плюс on Thursday, 8 February 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Які дороги в Україні відремонтують в 2018
Наступна новина Княгининівська сільрада збирає ідеї для проектів розвитку громади
Останні новини
Схожі новини