Княгининівська сільрада збирає ідеї для проектів розвитку громади

Княгининівська сільрада збирає ідеї для проектів розвитку громади

Княгининівська сільська рада за сприяння Волинського відокремленого підрозділу Центру розвитку місцевого самоврядування розробляє Стратегію розвитку Княгининівської об’єднаної громади на період до 2022 року (далі – Стратегія).

Про це повідомляє прес-служба сільради.

Найважливішим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) щодо ідей проектів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії. Ідеї проектів буде відібрано, проаналізовано та пріоритезовано робочою групою з розробки Стратегії. За результатами цієї роботи будуть визначені джерела фінансування найважливіших для громади проектів.

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Княгининівської громади, представників місцевого самоврядування, місцевих органів державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності запропонувати ідею (ї) проекту (ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії.

Ідеї проектів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

1.         Проектні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигод від реалізації проекту не може бути окрема фізична або юридична особа.

2. Термін реалізації проекту – не більше як 5 років (2018 – 2022 роки).

3. Подібний проект ще не реалізовувався на відповідній території.

4. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проекту.

5. Проектна ідея має бути представлена у формі, що додається (додаток 2).

6. Проектна ідея стосується одного завдання із Стратегії розвитку Княгининівської громади. (Ознайомтеся з переліком завдань Стратегії у додатку 1 до цього оголошення).

7. Проектна ідея має бути надіслана не пізніше 16 лютого 2018 року, до 16:00.

Заповнені форми надсилайте на e-mail: [email protected] з поміткою «До Стратегії». Якщо у Вас виникли питання, звертайтеся, будь ласка, до проектного менеджера Княгининівської сільської ради Ужегова Сергія, тел. 0332-791-669.

Приклад заповненої форми проектної ідеї наведений в додатку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька компанія «Атлант плюс» відзначає десятирічний ювілей
Наступна новина У Волинській облраді обрали нового голову бюджетної комісії
Останні новини
Схожі новини