Луцька районна філія не обслуговуватиме побутових споживачів

Луцька районна філія не обслуговуватиме побутових споживачів

З 1 червня Луцька районна філія більше не буде обслуговувати побутових споживачів.

Усі питання, що стосуються побутових споживачів (населення), крім послуг технічного напрямку, розглядатимуть у Центрі обслуговування клієнтів ПрАТ «Волиньобленерго».

Про це повідомляє прес-центр ПрАТ «Волиньобленерго».

Нагадаємо, Центр обслуговування клієнтів ПрАТ «Волиньобленерго» у Луцьку розпочав роботу ще в грудні 2017 року. 

У Центрі обслуговування клієнтів побутові споживачі зможуть укладати та розривати договори про користування електричною енергією, вносити зміни до них, щомісячно передавати показники лічильника, звіряти розрахунки, перевіряти рахунки на оплату електричної енергії, реструктуризувати борг за електроенергію.

Також у Центрі надають послуги з технічної перевірки та експертизи засобів обліку електроенергії, їхньої заміни, встановлення багатотарифних лічильників, параметризації тарифних лічильників при зміні виду тарифу, підключення електроустановок побутових споживачів до електричних мереж після виконання приєднання, відновлення електропостачання після відключення (повторне підключення).

Варто зауважити, що працівники Луцької районної філії, що на вулиці Львівській, 150 у Луцьку, як і раніше, допоможуть розв’язати питання технічного напрямку.

Зокрема, це видача технічних умов, надання послуг з приєднання електроустановок замовника до електричних мереж (нові приєднання та зміна технічних параметрів), погодження проектно-кошторисної документації, виконання договірних будівельно-монтажних робіт.

Обслуговування інших споживачів, крім населення (юридичних осіб та підприємців), також поки буде здійснюватися районною філією.

Нагадуємо, Центр обслуговування клієнтів працює з понеділка до п'ятниці за адресою м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 16-А з 8.00 до 17.00 без перерви на обід.

Телефон для довідок: (0332) 78-05-05 (багатоканальний).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина БудуйТіло. Перезавантаження: як худнути і їсти голубці та лопатку дикого вепра
Наступна новина У лучанина з двору поцупили машину
Останні новини
Схожі новини