Луцька райрада допоможе закупити контейнери для сміття Боратинській громаді

Луцька райрада допоможе закупити контейнери для сміття Боратинській громаді

Луцька районна рада допоможе закупити контейнери для роздільного збору сміття у Боратинській громаді.

Про це стало відомо під час зустрічі народного депутата Вячеслава Рубльова, голови Луцької райради Олександра Омельчука та радника голови Юрія Ройка із очільником Боратинської громади Сергієм Яручиком, – інформує пресслужба райради.

«Ми придбали у громаду новий сміттєвоз, у нас є техніка, але не вистачає лише контейнерів для збору сміття», - повідав про проблему Боратинський сільський голова.

Юрій Ройко, як голова комісії з питань екології Волинської обласної ради, розповів, що саме зараз формуються пропозиції до переліку природоохоронних заходів, які будуть фінансуватися у наступному році із екологічного обласного фонду.

 «Планові надходження до природоохоронного фонду – близько 5 мільйони гривень. У нас є проблема освоєння коштів природоохоронного фонду, я вкотре нагадую, у 2020 році кошти освоєно всього на 64%. Тому в першу чергу ми будемо працювати із тими громадами, які фінансово спроможні, а Боратинська громада є такою і до її пропозиції будемо враховувати», - сказав Юрій Ройко.

Читайте також: Луцька райрада виділила 100 тисяч на лікування атовців


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Це – одні з чотирьох найбільших гризунів на планеті». У Луцькому зоопарку – нові тварини
Наступна новина В Україні вже дві області не відповідають вимогам «зеленої» зони
Останні новини
Схожі новини