Обрали нового голову Луцької райради

Обрали нового голову Луцької райради

Новим головою Луцької районної ради став Прилуцький староста Олександр Гурський.

Засідання сесії відбулося у середу, 14 червня, пише ВСН.

Нагадаємо, раніше депутати проголосували за відставку попереднього голови – Олександра Омельчука, який втік за кордон.

На посаду голови райради був один кандидат. Голова фракції «За Майбутнє» у райраді Петро Олешко висунув кандидатуру Олександра Гурського. Депутат Юрій Циганюк заявив, що фракція «Свідомі» не буде брати участі у голосуванні за кандидатуру Олександра Гурського. Урешті таємне голосування відбулося. Взяли участь у голосуванні і отримали бюлетені 35 депутатів з 38 присутніх. «За» Олександра Гурського проголосували 35 депутатів, 0 – «утрималися», 0 – «проти». Фракція «Свідомих» не голосувала.

Що відомо про нового голову Луцької райради 

Гурський Олександр Григорович - староста Прилуцького старостинського округу Луцької міської територіальної громади. Народився 6 липня 1970 року у с. Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області. Освіта вища.

У 2005 році закінчив Волинський державний університет імені Лесі Українки. З 1992 по 2018 – приватний підприємець; з грудня 2018 по грудень 2020 – голова Ківерцівської районної ради Волинської області; з грудня 2020 року – староста Прилуцького старостинського округу Луцької міської територіальної громади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутати громади на Волині змінили своє рішення щодо заборони УПЦ мп
Наступна новина На Волині повідомили про підозру наркоділкам, в яких знайшли 8 кілограмів психотропів
Останні новини
Схожі новини