Луцька райрада нагородила почесних громадян району

Луцька райрада нагородила почесних громадян району

У Луцькій районній раді відбулося урочисте нагородження Почесних громадян району.

Під час сесії райради депутати проголосували за кандидатури чотирьох мешканців Луцького району, а голова Олександр Омельчук вручив їм посвідчення, нагрудний знак та стрічку з написом «Почесний громадянин Луцького району», – інформує пресслужба установи.

Так, найвищу нагороду району присвоїли:

  • Граузе Олені Едуардівні – жительці селища Цумань, директору комунального некомерційного підприємства «Цуманська районна лікарня» за значний особистий внесок у вагомі здобутки в галузі охорони здоров’я.
  • Дідику Олегу Івановичу – жителю міста Горохів, редактору районної газети «Горохівський вісник» за особистий внесок у розвиток Горохівської територіальної громади.
  • Мосійчуку Сергію Олександровичу – жителю села Тростянець Ківерцівської територіальної громади, приватному підприємцю, засновнику фермерського господарства «Поляна М» за благодійність, особистий вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Ківерцівської територіальної громади.
  • Никонюку Анатолію Олександровичу – жителю міста Луцька, директору ТзОВ «Городище» за особистий внесок у розвиток населених пунктів Городищенської громади.

Читати також: Семеро волинян отримали державні відзнаки 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині виявили 276 нових хворих на коронавірус. У яких громадах
Наступна новина Скільки грошей зібрали на третьому молитовному сніданку у Луцьку
Останні новини
Схожі новини