Луцька студія мультиплікаторів відсвяткувала день народження. ФОТО

Луцька студія мультиплікаторів відсвяткувала день народження. ФОТО

Свій другий день народження відсвяткувала громадська організація мультиплікаторів «Імаго».

Десятки друзів, знайомих та поціновувачів майстерності луцьких аніматорів прийшли привітати команду «Імаго» зі святом.

Керівник «Імаго» Леонід Тивонюк каже, що їхня творча студія не випадково обрала собі саме таку назву, яка, до речі, за біологічним трактуванням означає «доросла форма комахи».

«Ми стаємо на шлях дорослішання, але поки ми ще як маленький черв’ячок, який ось-ось перетвориться в лялечку та готується до зльоту», - зауважив він.

Уже за ці два роки свого існування, окрім створення, ілюстрування та озвучування мультиків,  «Імаго» ініціювало чималу кількість оригінальних проектів, яких раніше Луцьк не бачив. Головними з них «Імаго» похизувалося перед запрошеними гостями.

Зокрема, мультиплікатори організовують кіноперегляди, презентуючи мультфільми не лише для дітей, а й для дорослих.

Особливим для «Імаго» є щорічний фестиваль анімації «Задзеркалля», до якого вони ретельно готуються, а бажаючих взяти участь та презентувати свої амінаційні фільми з кожним роком більшає. Окрім переглядів робіт учасників, відвідувачі фестивалю мають змогу спробувати себе у якості аніматора та самостійно створити невеличкий мультик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За цілий день можна відзняти усього 5 секунд мультика, - луцький аніматор Леонід Тивонюк

До слова, останню роботу дітей та професійного аніматора з Польщі Анни Хаброс-Пілат було представлено на дні народженні «Імаго».

Ще одним проектом «Імаго» є еко-кінотеатр «Круті педалі». Фільм проектується на екран завдяки тому, що глядачі крутять педалі велосипеда, під’єднаного до генератора, який відповідно виробляє електроенергію. Це і цікаво, і пізнавально, а аголовне – з користю для навколишнього середовище та здоров’я.

Після презентації своїх досягнень творча студія «Імаго» пригощала усіх гостей святковим тортом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку поїзд на смерть збив чоловіка. ФОТО
Наступна новина Ці чотири смаколики дозволять швидше позбутися зайвої ваги
Останні новини
Схожі новини