Луцькі депутати задумались про крокодилів. ВІДЕО

Луцькі депутати задумались про крокодилів. ВІДЕО

Двохметровий крокодил повинен утримуватися в тераріумі з басейном глибиною більше метра. Меншій тварині підходять мілкіші басейни. Цим переймалися члени постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

На обговорення цієї проблеми витратили трохи часу, поки не з’ясували, що в Луцьку крокодилів немає. А потім директор комунального підприємства "Ласка" Дана Новарчук зауважила, що якби рептилії й були б, то згідно із законодавством, дикі тварини не можуть утримуватися в домашніх умовах. Вони повинні перебувати у зоопарках чи національних парках.

Все ж члени комісії рекомендували підтримати проект рішення викласти правила утримання тварин у Луцьку в новій редакції. У документі має бути регламентовано розміри вольєрів для екзотичних тварин. Також обіцяють вдосконалити поняття вигулу собак, яких господарі повинні тримати на повідку та обов’язково прибирати продукти життєдіяльності улюбленців. До собак прирівняли й найбільших у світі котів мейн-кунів. Їх також слід вигулювати на прив’язі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Siemens знову продає Росії скандальні турбіни
Наступна новина Через незрозумілу позицію бюджетної комісії Волиньради в райони не підуть дотації. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини