Луцькі історики б'ють на сполох: скандальне будівництво на Кафедральній 13 триває. ВІДЕО

Луцькі історики б'ють на сполох: скандальне будівництво на Кафедральній 13 триває. ВІДЕО

Луцькі історики б'ють на сполох. З їхніх слів, скандальне будівництво на Кафедральній, 13 триває, а міська та обласна влада не роблять ніяких кроків, аби його зупинити.

Ще тиждень тому депутат Луцькради Костянтин Петрочук пообіцяв негайно провести нараду з відповідними органами стосовно невиконання орендарем умов угоди.

Проте, через тиждень на сесії міськради виявилося, що наради досі не було. А якщо й відбудеться, то не раніше, ніж в 20-их числах. Натомість, заступник мера мав інші важливі справи. Днями він відвідав пса Біма.

Тим часом, краєзнавці кажуть, що це місце − потрібно дослідити.

5 років тому археологи знайшли на цій ділянці скарби − столовий набір на 12 персон зі срібла в позолоті та залізний гаманець з монетами й перснями. Зараз вони знаходяться у фонді Луцького державного історико-культурного заповідника. Там кажуть, що цю частину старого міста треба не забудовувати, а відбудувати!

Тим часом підрядник, який виконує будівельні роботи, у телефонній розмові повідомляє, що ніяких прохань про, навіть, тимчасове припинення робіт, ні з боку міської влади, ні з боку обласної не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бюджетна комісія не визначилася з розподілом стабілізаційної дотації | Волинська обласна рада
Наступна новина На Волині рекордна кількість пожеж через людський фактор. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини