Луцькі медзаклади, у яких лікують хворих на коронавірус, отримали дефіцитний кисень

Луцькі медзаклади, у яких лікують хворих на коронавірус, отримали дефіцитний кисень

У тимчасовий інфекційний стаціонар у Луцькому пологовому будинку 2 квітня доставили 3 800 літрів кисню, у Волинську обласну інфекційну лікарню – 2 200 літрів.

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Завдяки домовленості міста з АТ «Львівський хімічний завод» (постачання йде через ТОВ «Львівкисень») сьогодні доставлено 3800 літрів кисню в тимчасовий інфекційний стаціонар та 2200 літрів кисню в Волинську обласну інфекційну лікарню», – ідеться у дописі.

Також, за його словами, завдяки домовленості з ТОВ «Кріогенсервіс» 1 квітня у тимчасовий інфекційний стаціонар доставили 1400 літрів кисню.

Нагадаємо, 1 квітня стало відомо про проблеми з поставчанням кисню в окремі медичні заклади. Як розповів Ігор Поліщук, це сталося через неполадки на АТ «Львівський хімічний завод».

«Сьогодні завод дещо відновив потужності, однак не повністю. А тому ситуація з постачанням кисню залишається напруженою», – каже міський голова.

«Працюємо над тим й шукаємо усі можливі шляхи, щоб наші заклади були забезпечені киснем першочергово», – додав він.

Нагадаємо, через проблеми з постачанням кисню тяжких пацієнтів Волинської обласної інфекційної лікарні переводили в інші медзаклади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У двох областях виявили «південноафриканський» штам коронавірусу, – Степанов
Наступна новина Зайняті майже 90% ліжок. Яка зараз ситуація в інфекційному госпіталі у Боголюбах
Останні новини
Схожі новини