Луцькі муніципали отримають право евакуйовувати авто

Луцькі муніципали отримають право евакуйовувати авто

Муніципальній варті Луцька дадуть право евакуйовувати автомобілі на штрафмайданчики, якщо водії порушують ПДР або припарковані в недозволеному місці.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 7 лютого, передає ІА Волинські новини.

Член виконкому Ігор Алєксєєв поцікавився чим планують луцькі муніципали займатися, коли демонтують в місті усі незаконно встановлені конструкції.

Зі слів директора департаменту муніципальної варти Юлії Сиротинської, наприкінці минулого року відбулися зміни щодо розширення їхніх повноважень, що дозволить розширити спектр діяльності.

«У грудні 2017-го року відбулися зміни в положенні департаменту муніципальної варти і спільно з патрульною поліцією ми будемо евакуйовувати автотранспортні засоби. І тут вже не будуть потрібні рішення виконкому, адже законодавством України встановлено методики такої діяльності», - наголосила Юлія Сиротинська.

Ігор Алєксєєв зауважив, що таку діяльність всіляко підтримуватиме, адже це буде дуже корисна для міста та його жителів справа.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку встановлять антикорупційну рекламу біля будинків митників
Наступна новина Ілон Маск запустив Tesla у космос: яка доля чекає на електрокар
Останні новини
Схожі новини