Луцкі перевізники розповіли, чому більше не будуть обслуговувати два маршрути

Луцкі перевізники розповіли, чому більше не будуть обслуговувати два маршрути

Луцьке підприємство електротранспорту має намір зупинити обслуговування маршрутів №14 та №31 у зв'язку з тим, що вони не рентабельні через малий пасажиропотік. Також для обслуговування маршрутів немає достатньо автобусів.

Як стало відомо, ініціатором розірвання договору є ЛПЕ, передає ІА Волинські новини.

Проте остаточне рішення щодо розірвання тимчасового договору на перевезення пасажирів прийматимуть члени виконкому на черговому засіданні.

Причини такого звернення пояснює в.о. директора КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Володимир Пуц.

«За маршрут № 14 ми взялися, так, як там не було перевізника, тому відповідне рішення й ухвалила міська рада. Але для нас це обтяжливий рейс через низький пасажиропотік. До обіду маршрутка їздить справно, ранковими рейсами ми забезпечуємо лучан, щоб безперешкодно могли добиратися на роботу. А вже в другій половні дня збиралося 4-6 пасажирів, фактично, це пустий транспорт, тому він не працює.

Щодо маршруту №31, то ми орендували 5 машини у підприємець Яницької, але вона написала заяву про відмову у співпраці, мовляв, у сім’ї хтось сильно захворів та й маршрутки в складному технічному стані – проблеми з моторами й не зможе надалі забезпечувати належно рейс. Маршрут поки функціонує, але неналежно.

Тому по цих маршрутах буде оголошено конкурс. Надіюся, що знайдеться перевізник, який їх «накатає», щоб вони були прибуткові. Бо ж коли пропустив рейс чи два, то вже втрачаєш пасажирів, тут потрібна системність роботи», - каже Володимир Пуц.

Нагадаємо, нещодавно труднощі виникли й із маршрутами №3 та №18. У першому порушують графіки перевезення, а другий перевізник самовільно відмовився обслуговувати. Як з’ясували, що договір порушує «Луцьке АТП 10701».
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині працівників держлісохорони та депутата показали за корупційні правопорушення
Наступна новина Студентам Луцького ВПУ дали можливість «доторкнутися» до зародження життя
Останні новини
Схожі новини