Луцькі пластуни передадуть Вифлиємський Вогонь Миру у кожну домівку

Луцькі пластуни передадуть Вифлиємський Вогонь Миру у кожну домівку

Представники Національної скаутської організації України «Пласт» Волинської округи переберуть у Польських харцерів Вифлиємський Вогонь Миру.

У вівторок, 19 грудня, о 12:00 на митному переході Устилуг-Зосін відбудеться урочиста передача Вифлеємського вогню миру (ВВМ).

Цього ж дня всі охочі лучани зможуть запалити ВВМ у себе в домівках, адже пластуни передадуть вогонь для жителів міста під час відкриття головної ялинки Луцька о 17.00.

Цю передріздвяну традицію – розповсюджувати Вифлеємський вогонь миру – започатковано в Австрії, проте завдяки пластунам традиція була запроваджена і в Україні. Щороку з рук в руки, від одного скаутського осередку до іншого, Вифлеємський Вогонь долає безліч кордонів і потрапляє до всіх українців, хто чекає світло тепла, миру, злагоди і сподівання, яке мандрує із Заходу на Схід, єднаючи християн у переддень Різдва Христового.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чи варто «озвучувати» одну з центральних вулиць Луцька. ВІДЕО
Наступна новина Рятувати Світязь від нечистот планують за європейські гроші
Останні новини
Схожі новини