Луцькі плавці везуть додому 6 нагород з міжнародних змагань у Люксембурзі. ФОТО

Луцькі плавці везуть додому 6 нагород з міжнародних змагань у Люксембурзі. ФОТО

Юні плавці з Луцька Максим Ткачук та Ілля Петрочук вибороли срібні нагороди на міжнародних змаганнях «Len swimming cup», які проходять в Люксембурзі.

Луцькі плавці зі своїми тренерами (Олександр Сологуб, Володимир Самчук) зібрали по три нагороди кожен, – повідомляє Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

«Це неймовірно! Третій заключний день знову подарував медалі!  Ткачук Максим у запеклій боротьбі виборов 2 місце 100-метрівці брасом, а Петрочук Ілля також завоював срібну медаль на дистанції 100 метрів, тільки вільним стилем», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в перший день луцькі спортсмени в складі збірної команди України вибороли срібну та бронзову медалі: Ткачук Максим (тренер Володимир Самчук) зайняв 2 місце на дистанці 50 метрів батерфляй, Ілля Петрочук (тренер Олександр Сологуб) зайняв 3️ місце на дистанції 100 метрів на спині.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські атовці виграли «Кубок Нескорених». ФОТО
Наступна новина У Луцьку розшукують 28-річного чоловіка
Останні новини
Схожі новини