Луцькі школярі сплели та передали 62 маскувальні сітки на фронт

Луцькі школярі сплели та передали 62 маскувальні сітки на фронт

Луцькі школярі сплели та передали 62 маскувальні сітки для 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Плели їх учні закладів загальної середньої освіти, навчально-виховних комплексів, професійних ліцеїв, коледжів, вищих професійних училищ Волинської області у рамках проведення патріотичної акції «Захисти Захисника». Про це повідомили на сторінці Волинського обласного військового комісаріату у фейсбуці.

Усього школярі сплели 62 маскувальні сітки. 25 сіток навчальні заклади самостійно передали до військових частин оперативного командування «Захід», три сітки передали до Волинської окремої бригади територіальної оборони.

У четвер, 16 січня, 34 сітки урочисто передали 14 окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого.

Учасників акції – вихованців Луцького навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №22 – ліцей Луцької міської ради національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді, Волинського державного центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів запросили до військового комісаріату. Разом із маскувальними сітками воїнам передали дитячі малюнки, листи та обереги.

Школярам показали виставку стрілецької зброї та спорядження, яке використовують Збройні Сили України. Всі охочі мали змогу спробувати розібрати автомат.

Гостей почастували за солодким столом та подякували за їхнб важливу допомогу Збройним Силам України.

Акція – спільна ініціатива командування оперативного командування «Захід», Волинського обласного військового комісаріату, управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації, комунального закладу «Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради» та Волинського державного центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку презентували вишиту «Лісову пісню» Лесі Українки
Наступна новина Погрожував, лаявся, а тоді стрибнув із дзвіниці. Священник з Жидичина знову потрапив у скандал
Останні новини
Схожі новини