Луцьких бобрів хочуть зловити і переселити з центрального парку

Луцьких бобрів хочуть зловити і переселити з центрального парку

Луцькі екологи планують відловити бобрів, які поселилися у центральному парку міста – і переселити їх в ніше місце.

Про це повідомив виконувач обов’язків директора КП «Парки і сквери міста Луцька» Богдан Феденчук, пише ІА «Волинські новини».

Нагадаємо, нещодавно бобри пошкодили більше десяти дерев у центральному парку міста, на березі каналу, навпроти «Ротонди» пошкодили бобри.

Прибирати дерева не будуть, забезпечивши таким чином процес природнього усунення насаджень, - каже директор «Парків і скверів».

Богдан Феденчук каже, що бобри завелися в парку тому, що тут після очищення каналів з’явилися для них  екологічно сприятливі умови очищенню каналів.

Постраждалі дерева містяться в переліку таких, які збиралися усунути. Вийшло, що замість працівників комунального підприємства цим зайнялися тварини.

Опісля ліквідації всіх дерев, як зазначив Богдан Феденчук, відділ державного екологічного нагляду планує відловити тварин і переселити їх у інше місце.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку «з боєм» піймали правоохоронця з горою «лівих» цигарок. ФОТО
Наступна новина Здирали асфальт руками і кликали поліцію: бунт у волинському селі. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні