Здирали асфальт руками і кликали поліцію: бунт у волинському селі. ФОТО. ВІДЕО

Здирали асфальт руками і кликали поліцію: бунт у волинському селі. ФОТО. ВІДЕО
Фото: bug.org.ua

У селі Поромів Іваничівського району селяни влаштували протест проти дорожників: ті, на їх думку, погано клали асфальт на центральній вулиці села.

Один з мешканців, щоб показати якість роботи, навіть здирав руками щойно покладений асфальт: його клали по калюжах і в багнюці, - пише БУГ.

Зібралося до десятка чоловіків, які обурювалися такій роботі. Один із місцевих депутатів викликав поліцію. Правоохоронці склали протокол про неналежне виконання робіт і пообіцяли,що  матеріали передадуть для проведення  розслідування.

Під час протестів жителів працівники продовжували роботи. На місці був прораб, який пробував заспокоїти чоловіків та обіцяв, що все буде перероблено.

 
Мешканці збунтували проти бракоробів або як кладуть асфальт в Поромові на Іваничівщині

«Грязь кладуть, в руках сиплеться, дощ іде - дорогу роблять. Йдемо в Європу», - мешканці Поромова на Іваничівщині відстоюють свою дорогу.

Posted by Інтернет-видання "БУГ" on Friday, 26 October 2018

Центральну вулицю Поромова мали зробити ще в 2017 році, тоді ж і розробили кошторис. Однак за роботи взялися цьогоріч. Виконавець – ТОВ Будівельна компанія “Вся Україна” з Тернопільської області. Загальна вартість робіт становить 1 мільйон 333 тисячі гривень.

На сайті держзакупівель Прозорро міститься інформація про торги та укладений 31-го серпня 2018 року договір між компанією та Поромівською ОТГ. Заасфальтувати вулицю Тимовського, протяжністю майже 500 метрів повинні були до 1-го жовтня.

Голова Поромівської ОТГ Євгеній Недищук розповів, що дали завдаток на матеріали в сумі 400 тисяч гривень. Та такої роботи приймати не будуть.

“Це не робота – ми за таку не заплатимо. Коли побачив, як працюють, сказав, що можуть далі не продовжувати. Роботи мали бути виконані до 1-го жовтня. Два рази в вересні приїжджали зачищати дорогу, а в кінці місяця виконавець попросив продовжити термін до 1-го листопада. Я подивився як сьогодні  кладуть асфальт та сказав, що можуть не продовжувати, нехай переробляють”, – зазначив Недищук.

“Так як кошторис робили минулого року і ціни вже виросли, більше ніхто не захотів робити”, – говорить голова Поромівської ОТГ.

Бунт у селі Поромів через ремонт дороги


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьких бобрів хочуть зловити і переселити з центрального парку
Наступна новина У Луцьку Роман Скорпіон презентував нову пісню. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини