Луцьких старшокласників запрошують на Школу молодого політика

Луцьких старшокласників запрошують на Школу молодого політика
Джерело фото: Нова Доба

У Луцьку школярів 9-11 класів запрошують взяти участь у школі молодого політика.

Організовує захід кафедра політології та державного управління Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Відкриття відбудеться в неділю, 16 грудня, о 13:00 на факультеті історії, політології та державного управління за адресою: м. Луцьк, вул. Шопена, 24, ауд.110, 1 поверх.

Участь у школі на безоплатній основі. Навчання відбуватиметься у вихідні дні. Попередня реєстрація не потрібна. Випускники школи молодого політика отримають сертифікат участі.

«Школа молодого політика буде із інтерактивним навчанням й передбачатиме 10 тематичних зустрічей, які включають наступне: Що таке політика? Що таке політологія? Хто такі політичні лідери? Що таке політична еліта? Які бувають виборчі системи? Як співпрацювати із медіа? Що таке публічний імідж? Для чого потрібні політичні партії? Які бувають партійні системи? Яка роль громадянського суспільства?» – інформують організатори.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ковельські депутати звернулись до митрополита УПЦ МП Володимира
Наступна новина За рік підакцизна продукція принесла місцевим бюджетам Волині майже 108 мільйонів
Останні новини
Схожі новини