Луцький баскетболіст набрав понад 2000 очок в американській Асоціації

Луцький баскетболіст набрав понад 2000 очок в американській Асоціації

Уродженець Луцька, форвард команди Східний Вашингтон Богдан Близнюк подолав рубіж 2000 очок у місцевій національній студентській баскетбольній лізі.

Український спортсмен прокоментував своє досягнення, а також поділився очікуваннями від другої частини сезону, - пише ВолиньPost з посиланням на  ВолиньSport.

«Подолання відмітки у 2000 набраних очок за кар'єру - дуже особливий момент для мене. Особливо якщо подивитися на список особистостей, які зробили це до мене. У нас утворилася свого роду гонка. Але найголовніше, щоб команда закінчила сезон на найвищому місці. Хоча це досягнення дійсно було особливим для мене. Це робить мій сезон ще більш захоплюючим. Я отримую велике задоволення від виступу в команді.

Я з великою радістю виходжу на майданчик в кожному матчі. Мені здається я вивів свою гру на новий рівень. Я заявив про себе і показав, ким є насправді. У той же час, я зробив прогрес у багатьох аспектах. Ми оформили перший виїзний свіп за два роки. Зараз "Східний Вашингтон" демонструє свій кращий баскетбол. Думаю тепер ми оформимо і домашній свіп, продовживши свою переможну серію», - мовив він.

Додамо, що Богдан Близнюк народився в 1995 році у Луцьку. Коли йому було 7 років, батьки переїхали до США. 

Уродженець Волині у середньому за гру набирає 8,5 очка, 3,9 підбора. Реалізація кидків – 59,4% (двоочкові) та 55,0% (триочкові).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Це наші герої і ніхто не повинен нам вказувати», - нардеп про польські «антибандерівські» закони
Наступна новина Волинська волейболістка здобула звання «Міс український волейбол - 2018»
Останні новини
Схожі новини