Луцький бізнесмен зробив собі рекламу, як у Зеленського

Луцький бізнесмен зробив собі рекламу, як у Зеленського

Луцький бізнесмен, власник компанії «DecorMarket» Володимир Луцик зняв рекламу, наслідуючи відомий ролик Володимира Зеленського «Так, я готовий!», який той використовував під час власної президентської передвиборчої кампанії у минулому році.

Ролик Володимир Луцик опублікував в інтернеті.

Для порівнянння – передвиборча реклама Володимира Зеленського:

Як розповів Володимир Луцик, ідея такого ролика у нього виникла під впливом питань, які почали йому ставити все частіше: а чи не зібрався ти в політику?

«Після чергового такого питання подумав: а чи не зробити щось, що зовні було б схоже на політичну рекламу, але фактично розкривало б мою основну діяльність — послуги компанії “ДекорМаркет”?… Так і народилася ідея» - розповів підприємець.

«Наш інтернет-маркетолог Наталка Левчук повністю організувала втілення цієї ідеї. Локація - офіс «ДекорМаркету». Спробували повторити гру світла, як на оригінальному ролику - в хід пішли ліхтарики телефонів. Світлорежисерами стали мої друзі - співзасновник «ДекорМаркету» Андрій Сафіян,  а також Роман, який на той час просто зайшов в офіс. А записати звук допоміг звукорежисер Артем Кітель. До речі, і його голос є в ролику. Записали все вдома у Артема» - зізнався Володимир Луцик.

Підприємець каже: дехто з друзів, побачивши ролик, і справді подумав: Луцик таки іде в політику!

«Втім, основний посил ролика більшість зрозуміли правильно. Тому обов’язково будемо креативити ще!» - запевнив Володимир Луцик.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ми часто чули, чи зробить ІKOS взуття для жінок. І зробили». Осінні історії бренду луцького взуття
Наступна новина На посаду міського голови Ковеля – 15 кандидатів. Список прізвищ
Останні новини
Схожі новини