Луцький клуб змішаних єдиноборств «ЛЕГІОН» відсвяткував свою першу річницю. ФОТО

Луцький клуб змішаних єдиноборств «ЛЕГІОН» відсвяткував свою першу річницю. ФОТО

22 грудня клуб змішаних єдиноборств «Легіон» відсвяткував свою першу річницю з дня створення. На перший день народження клубу зібралися його засновники та чимало вихованців.

Про це йдеться на офіційному сайті закладу.

За рік іменинник встиг чимало. Під пильним оком досвідчених тренерів вихованці клубу здобули багато перемог на турнірах всеукраїнського та міжнародного значення, показали не менш блискавичні поєдинки і ті, хто, однак, не отримав лаврів першості.

Сім’я «ЛЕГІОН» постійно збільшується. Приємно і показово, що тут займаються діти від чотирьох років, брати, сестри, мами і сини, батьки й доньки. «Легіон» відчиняє свої двері всім, не залежно від віку та статі! Тут зароджується дружба, тут виникають почуття, тут загартовують силу духу та тіла!

Привітати улюблений клуб із першим днем народження зібралися чимало легіонерів. Під час святкування кращих спортсменів клубу відзначили дипломами. Їх також отримали старожили, відчайдухи, енерджайзери, молоді та перспективні бійці.

Відзначили й сімейні команди «Легіону». Величезний заряд енергії та позитиву отримали всі присутні, адже було багато веселих конкурсів, подарунків та веселощів. А родзинкою заходу став свій, особливий, Дід Мороз.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 27 грудня
Наступна новина Луценко заінтригував заявою про свої плани на наступний «особливий» рік
Останні новини
Схожі новини