Луценко заінтригував заявою про свої плани на наступний «особливий» рік

Луценко заінтригував заявою про свої плани на наступний «особливий» рік

Підстав для оголошення підозри Міхеілу Саакашвілі було достатньо, адже крім аудіозаписів його розмов з олігархом-утікачем Сергієм Курченком про фінансування протесту, слідчі зафіксували самі факти передачі сотень тисяч доларів помічникові Саакашвілі Севериону Дангадзе.

Про це заявив Генеральний прокурор Юрій Луценко, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

За словами генпрокурора, записи наразі проходять технічну експертизу, за якою має слідувати фоноскопічний аналіз. Луценко розраховує за місяць-півтора отримати перші результати, однак не готовий назвати строки результатів остаточних.

Крім того, він підтвердив свій намір залишатися на посаді ще певний час, хоча натякнув на можливість відставки впродовж наступного року. 

Напередодні новорічних свят генпрокурор інтригує, називаючи наступний рік особливим.

"Наступний рік буде особливим, я хочу закріпити зроблене в прокуратурі, і хочу бути учасником збільшення зони справедливості. Де я буду? Я ніколи не був слухняним солдатом в своєму житті.

Наступного року Луценко буде там, де буде найгарячіше і там, де буде найпотрібніше для людей. ГПУ змінилося – хочу змінити ще й країну!", - заявив Луценко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький клуб змішаних єдиноборств «ЛЕГІОН» відсвяткував свою першу річницю. ФОТО
Наступна новина Новорічна ялинка лікує депресію, – вчені
Останні новини
Схожі новини