Луцький коваль розповів, як робив гігантську бджолу. ВІДЕО

Луцький коваль розповів, як робив гігантську бджолу. ВІДЕО
Фото - Олександр Міщук

Найбільша у світі металева скульптура бджоли, каже луцький коваль Віктор Семенюк, стоїть на Волині в селищі Маневичі.

Майстер художньої ковки говорить, що працювали над нею півроку, аби збільшений вигляд комахи відповідав будові її тіла. Віктор Семенюк говорить: вага металевої бджоли близько 400 кілограмів, – йдеться в сюжеті UA:Волинь.

Коваль Віктор Семенюк каже, що бджола стала його найскладнішою роботою. Майстер розповідає: раніше працював без ескізів, цього разу вимірював кожну деталь, щоб дотриматися точності в масштабах.

«Висота бджоли – 3,3 метра, 2,6 метра – довжина, розмах крил – 2,5. Важкість була в тому, щоб із маленької комашки зробити скульптуру в натуральну величину.

Допомагав батькові син Віктор, який, каже, був дизайнером проекту. «Робили на стіні величезний макет. Дивилися на нього, кожен раз щось змінювалося. Сусід пасічник нам бджоли приносив показував», – каже чоловік.

 
металева скульптура бджоли

Найбільша у світі металева скульптура бджоли, каже луцький коваль Віктор Семенюк, стоїть на Волині в селищі Маневичі. Майстер художньої ковки говорить, що працювали над нею півроку, аби збільшений вигляд комахи відповідав будові її тіла. Віктор Семенюк говорить: вага металевої бджоли близько 400 кілограмів.

Posted by UA: Волинь on Monday, 8 October 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Хай почитають Біблію! Там пише платити податки!» – заступник губернатора Волині про Стобихівку
Наступна новина ТОП-10 найпопулярніших смартфонів жовтня 2018
Останні новини
Схожі новини