ТОП-10 найпопулярніших смартфонів жовтня 2018

ТОП-10 найпопулярніших смартфонів жовтня 2018

Ресурс GSMArena провів невелике дослідження популярності смартфонів на основі запитів користувачів в США.

Так було складено рейтинг найбільш затребуваних смартфонів початку жовтня з точки зору споживачів, – передає Сьогодні

Перше місце зайняв анонсований на минулому тижні смартфон Nokia 7.1. Тож не дивно, що такий апарат зайняв вершину топа, адже популярності посприяла масивна піар-компанія Nokia в США. Але на ділі це досить посередній смартфон зі слабким процесором і простим дизайном.

Китайські апарати зайняли другу і третю сходинку рейтингу – їх зайняли Oppo Realme 2 Pro і Xiaomi Pocophone F1. Перший апарат маловідомий в наших краях, проте отримав дуже непогані характеристики і теж був добре розрекламований. Pocophone F1 відомий навіть в Україні – про нього інтернет гудів все літо, поки апарат не вийшов в продаж.

Четверте місце зайняв Redmi Note 6 Pro. Новий мобільний апарат в лінійці Xiaomi Note завжди приковує увагу завдяки непоганому співвідношенню ціни і продуктивності, тому знаходження його в рейтингу не є несподіванкою.

Інтерес до Galaxy A7 (2018), які можуть застосовуватися до середньоцінової категорії смартфонів Samsung, опустився на 2 рядки вниз і зайняв 5-те місце.

А ось інтерес до новинки iPhone XS Max стрімко згасає – смартфон за тиждень опустився на 4 рядки, зайнявши 6 місце. Тож не дивно, адже за високу вартість новий Айфон має непристойно величезну кількість браку, яка розкривається чи не кожен день.

На 7 місці розташувався китайський Oppo F9, восьму сходинку посів Mi A2 Lite. 9 місце раптово зайняв торішній Galaxy S8 через падіння ціни після виходу Galaxy S9. Останнє 10-те місце дісталося Redmi Note 5 Pro.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький коваль розповів, як робив гігантську бджолу. ВІДЕО
Наступна новина Графік відключення світла у Луцьку 9 жовтня
Останні новини
Схожі новини