Луцький ліфт-убивцю досі не замінили

Луцький ліфт-убивцю досі не замінили

У будинку на проспекті Молоді, 19а, де рік тому загинула молода жінка, досі не замінили ліфт. Новий підйомник там може запрацювати приблизно за місяць.

Про це в ефірі програми «Тема дня» на телеканалі UA: Волинь розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрій Крась.

Нагадаємо, 12 вересня 2017 року у луцькій багатоповерхівці загинула 28-річна жінка. Її затисло між кабіною і шахтою ліфта.

Відтоді ліфт у цьому будинку не працює.

«Луцька міська рада виділила кошти на модернізацію ліфта, тобто повну заміну механізму. Це 750 тисяч гривень. Але довгий час слідчі не давали нам дозволу на проведення робіт. Ми не могли навіть обстежити ліфт. Але зараз вже виготовлена проектно-кошторисна документація і вона вже пройшла експертизу», - каже чиновник.

З його слів, договір на модернізацію підйомника уже уклали. Орієнтовно його можуть запустити за місяць або півтора.

Причину ж трагедії досі не встановили.

«Ліфт був відремонтований. Що там сталось, я не готовий сказати. Я не володію інформацією щодо покарання тих чи інших осіб», - сказав Юрій Крась.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Половина луцьких ліфтів працює 25 років


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Товар «з душком»: як змусити луцькі магазини не торгувати зіпсованими продуктами
Наступна новина У луцькому ЦНАПі відкрили «куточок підзарядки». ФОТО
Останні новини
Схожі новини