У Луцьку планують відремонтувати вулиці Довженка та Декабристів

У Луцьку планують відремонтувати вулиці Довженка та Декабристів
Вулиця Довженка у Луцьку. Скріншот з відео «ГІТ»

Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив закупівлі на виготовлення проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт вулиці Довженка та поточний ремонт вулиці Декабристів.

Торги на виготовлення проєкту на ремонт вулиці Довженка тривають на сайті державних закупівель «Prozorro» до 4 лютого. Очікувана вартість розробки проєкту становить 900 тисяч гривень, - повідомляє ІА «Волинські Новини».

Відповідно до технічної специфікації, капітальний ремонт вулиці Довженка мають провести в одну чергу на ділянці протяжністю орієнтовно 1,1 кілометра. Проєкт передбачатиме підготовчі роботи та капітальний ремонт: видалення дерев, корчування пнів; відведення дощових вод; влаштування дорожнього одягу; ремонт з’їздів та додаткового поверхневого водовідведення на них; ремонт дощової каналізації тощо.

Водночас проєктувальники мають передбачити комплекс заходів та склад необхідної інфраструктури для забезпечення ефективного функціонування об’єкта, необхідні технічні засоби організації та безпеки руху, розробку заходів задля створення безпечного життєвого середовища для людей з інвалідністю.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації, у тому числі трьох інженерів-проєктувальників, інженера-геодезиста, інженера-консультанта, а також досвіду виконання аналогічних робіт.

Проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт вулиці Довженка в Луцьку мають підготувати до 1 вересня цього року. Після цього стане можливим оголошення тендеру на самі роботи.

Також департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив закупівлю на поточний ремонт вулиці Декабристів. Торги триватимуть до 3 лютого.

Очікувана вартість робіт становить 199 тисяч гривень. За ці кошти до 31 грудня 2022 року мають здійснити такі роботи: засипка траншеї екскаваторами, ущільнення піщаного шару котком, засипка траншеї щебенево-піщаною сумішшю з ущільненням самохідними котками. Гарантія на виконані роботи становитиме один рік.

Нагадаємо, на Волині у 2022 році запланували ремонт семи мостів. Два з них у Луцькому районі, ще по два у Камінь-Каширському, Ковельському районах та один – у Володимир-Волинському.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбудеться концерт гурту «Фіолет» в оновленому складі
Наступна новина Хто і як може придбати ліки за «ковідну» тисячу. ПОЯСНЮЄМО
Останні новини
Схожі новини