Луцький мер пояснив, чому й досі не має першого заступника

Луцький мер пояснив, чому й досі не має першого заступника
Ігор Поліщук

Людина, яка стане першим заступником Луцького міського голови, має бути професійною та відповідати високим вимогам, які ставлять до посади першого заступника чи просто заступника міського голови.

Про це розповів мер Ігор Поліщук в інтерв’ю ІА Волинські Новини.

Він наголосив, що посада першого заступника не передбачена законодавством.

«Так, вона є в штаті, але ми можемо в будь-який момент внести туди зміни. Ми шукаємо людей, та я прихильник не поспішати в таких серйозних кадрових питаннях і перевірити 10-20 кандидатів, щоб обрати саме ту людину, яка виправдає сподівання»,- розповів міський голова.

«Ми можемо нашвидкуруч знайти якусь людину, а через рік-два зрозуміти, що вона не виправдала сподівання громади, і просто втратимо час. Тому краще ми з чинними заступниками попрацюємо певний час в посиленому режимі, але знайдемо компетентну людину, яка відповідатиме усім вимогам, ніж призначимо кого-небудь і зрозуміємо, що це була помилка», – додав він.

Нагадаємо, ще у січні Ігор Поліщук розповідав, що питання призначення його першого заступника можуть розглянути на найближчій черговій сесії міської ради, однак і досі ця посада залишається вакантною.

У міського голови Луцька два заступники: Юрій Вербич, який працює на цій посаді ще з часів Миколи Романюка, та Ірина Чебелюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку під потягом загинув 42-річний чоловік
Наступна новина Цвинтар Володимир-Волинської громади майже заповнений. Шукають нову ділянку
Останні новини
Схожі новини